Blog

La millor opció de geotèrmia per la residència i la indústria


Geotermica – La millor opció de geotèrmia per la residència i la indústria Geotermica

La superfície de la terra rep diàriament per acció del sol una gran quantitat de calor que s’emmagatzema a la terra, combinant alhora agents atmosfèrics com la pluja i el vent.

No utilitza cap combustible fòssil. Respecta el medi ambient (no desprèn cap agent contaminant a l’atmosfera ni produeix fums o partícules).

El nostre sistema de geotèrmia es manté en funcionament els 365 dies, dia i nit, fins i tot el fred i el mal temps no perjudiquen aquest eficaç sistema d’energia.

Obteniu el confort que desitgeu a casa o a l’empresa sense necessitat d’un manteniment continu. Us estalviareu revisions periòdiques i us agradarà el seu funcionament.

Estalvi energètic de més del 75% respecte del fuel, gasoil, gas natural i propà, entre altres, ja que l’energia del subsòl és gratuïta  i il·limitada.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament i visualització del lloc web per part de l’usuari, així com per a la recollida d’estadístiques del seu ús. En continuar navegant, accepta el seu ús. Estic d’acord

Source

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *